AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kaz görmek

Kahve falında suda kaz görmek

Kahve falında suda kaz görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suda kaz gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında suda kaz görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü kaz görmek kötü gününü de paylaşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kaz pisliği görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaz görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalettir.

Kahve falında kaz ısırdığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz kanadı görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir