AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ısırdığını görmek

Kahve falında kaz ısırdığını görmek

Kahve falında kaz ısırdığını görmek para kazanmaya, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, bir sıkıntıya girmeye, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında kaz ısırdığını gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında kaz ısırdığını görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında kaz yada ördek görmek bununla yüceleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kaz kovalamak günden günde daha fazla stres yapacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında evcil kaz görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kazma almak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yolunmuş kaz görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kaz görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kaz almak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir