Kahve falında ölmüş kaz görmek

Kahve falında ölmüş kaz görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kaz gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında kaz isirmasi görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaslarini kazimak azalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaz görmek kişinin bundan zarar göreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaz görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yabani kaz yakalamak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz avlamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaz yapmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir