AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kayalar görmek

Kahve falında suda kayalar görmek

Kahve falında suda kayalar görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda kayalar gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Kahve falında suda kayalar görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kayalıklardan inmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kaya görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kayalardan çıkmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıkların üzerinde yürümek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalık tırmanmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir