AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya üzerine çıkmak

Kahve falında kaya üzerine çıkmak

Kahve falında kaya üzerine çıkmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, huzur içinde yatacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayaya çıkmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Kahve falında kayalığa çıkmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayadan çıkmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıklara çıkmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, muradınıza ereceğinize delalettir.

Kahve falında kayalardan çıkmak Allah’ın yolundan gideceğine, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan çıkmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir