AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek

Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek

Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Kahve falında kayaların yıkıldığını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında uçan kaya görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaya üstünde ev görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalar görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayaya oturmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak iyilik görüleceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaya üzerinde ev görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir