AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaya görmek

Kahve falında siyah kaya görmek

Kahve falında siyah kaya görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kaya gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında siyah kaya görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında dağ kayalık görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında kayaların altında kalmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kayayı kırmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve kayalık görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve kayalar görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya tırmanmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir