AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklardan inmek

Kahve falında kayalıklardan inmek

Kahve falında kayalıklardan inmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ortağından ayrılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan inmek gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıktan inmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kayadan inmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalettir.

Kahve falında kayalıklardan inmek hatalarından erken döneceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalardan inmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında taş ve kaya görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik kaya görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir