AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva kopardığını görmek

Kahve falında ayva kopardığını görmek

Kahve falında ayva kopardığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yoksulluğa, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayva kopardığını gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında büyük ayva görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında elma ayva görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş ayva görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak işlerin kara geçeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve ayva görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalettir.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva koparıp yemek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir