AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ıslattığını görmek

Kahve falında birini ıslattığını görmek

Kahve falında birini ıslattığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ıslattığını gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Kahve falında yatak ıslatmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında birini ıslattığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak bir süre sıkıntı çekeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış para görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek aile bireyleri ile tartışacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak çok mutsuz olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir