Kahve falında suda elma görmek

Kahve falında suda elma görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda elma gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Kahve falında suda elma toplamak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda elma görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma pekmezi yapmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında erkekten elma almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında elma kopardığını görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında elma kestiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir