AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazırolda durmak

Kahve falında hazırolda durmak

Kahve falında hazırolda durmak üzgün ve hasta olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, başarılı bir insan olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, umutlarının tazeleneceğine, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında hazırolda durmak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında hazırolda durmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kıyısında durmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, eve huzur dolacağına işarettir.

Kahve falında yağmur altında durmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde durmak dost çevrenizin genişleyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ağaç altında durmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde durmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir