AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulmaktan korkmak

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulmaktan korkmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulmaktan korkmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının suda boğulmak kişinin afiyette olacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğularak ölmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir