AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva dikmek

Kahve falında ayva dikmek

Kahve falında ayva dikmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında ayva dikmek gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında ayva dikmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında ayva dalı görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında iri ayva görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında nar ve ayva görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş ayva görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayva dilimlemek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ayva yiyen birini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir