AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suda boğulurken görmek

Kahve falında birini suda boğulurken görmek

Kahve falında birini suda boğulurken görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, dertlerine çare bulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulurken gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının suda boğularak öldüğünü görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulurken görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulmuş birini görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda boğulmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğulmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin suda boğulmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir