AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda araba görmek

Kahve falında suda araba görmek

Kahve falında suda araba görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında suda araba gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında suda araba kullanmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında suda araba görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işarettir.

Kahve falında suda araba sürmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında suda giden araba görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla suda boğulmak böylece kişinin hafifleyeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini suda boğulurken görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında suda zıplamak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında suda oturmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir