AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda araba sürmek

Kahve falında suda araba sürmek

Kahve falında suda araba sürmek bolluk ve bereket içinde olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, zarara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda araba sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında suda araba sürmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda giden araba görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda araba görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla suda boğulmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, onu uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında suda araba kullanmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında gece araba sürmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Kahve falında ters yönde araba sürmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir