Kahve falında suda oturmak

Kahve falında suda oturmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bereketinin artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda oturmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında suda oturmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, işe zorla gidip geleceğine işarettir.

Kahve falında suda kaydığını görmek hep yerinde sayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suda yürümek büyük bir üne sahip olunacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir