AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suda boğulmak

Kahve falında arabayla suda boğulmak

Kahve falında arabayla suda boğulmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Kahve falında arabayla suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında arabayla suda boğulmak huzurlu günlerin biteceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin suda boğulmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında birini suda boğulurken görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek eline geçen malları tutamayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir