AnaSayfa / Genel / Kahve falında subay olmak

Kahve falında subay olmak

Kahve falında subay olmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, öz güven kazanacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında subay olmak gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bayan subay görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, ettiği zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında eşini subay görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hava subayı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında subayı görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deniz subayı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında sivil subay görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında subay olduğunu görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek işlerin de hafifleyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir