AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere su verdiğini görmek

Kahve falında askere su verdiğini görmek

Kahve falında askere su verdiğini görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, içebileceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında askere su verdiğini gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında askere su verdiğini görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında askere yemek verdiğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğe su verdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su verdiğini görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında birine su verdiğini görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet eder.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir