AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve sabun görmek

Kahve falında su ve sabun görmek

Kahve falında su ve sabun görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına inanılır.

Kahve falında su ve sabun gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında sabunlu su içmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabunlu su görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında sabun ve su görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ve sabun görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sabun toplamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir