AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak arzularınızın gerçekleşeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sabun ve su görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında su ve sabun görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sabunlu su görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sabunlu su içmek pek az kazanç getireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında kalıp sabun görmek yapacağı planların altüst olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir