AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunlu su görmek

Kahve falında sabunlu su görmek

Kahve falında sabunlu su görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunlu su gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında sabunlu su görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabun ve su görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında su ve sabun görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında sabunlu su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü sabunla yıkamak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, saygınlığının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sıvı sabun görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir