AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun ve su görmek

Kahve falında sabun ve su görmek

Kahve falında sabun ve su görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun ve su gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Kahve falında sabun ve su görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sabunlu su görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak çarelere kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında su ve sabun görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında sabunlu su içmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulur.

Kahve falında banyoda sabunlu kalmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sabunlu görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir