AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun toplamak

Kahve falında sabun toplamak

Kahve falında sabun toplamak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yönetici olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun toplamak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında sabun toplamak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sabun köpüğü görmek psikolojik olarak düzeleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunlu bez görmek huzurunu yerine getireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sabun parçaları görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, ticaret ehli kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sabun dağıtmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sorunların gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir