AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde sabun görmek

Kahve falında suyun içinde sabun görmek

Kahve falında suyun içinde sabun görmek emeklerin boş yere harcanacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sabun gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işarettir.

Kahve falında sabunlu su görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına inanılır.

Kahve falında sabunlu suyla yıkanmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında su ve sabun görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabun ve su görmek bilgiyle donanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sabunlu su içmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde akrep görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden para toplamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir