AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kalp kırmayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında büyük tatlı su balığı gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında tatlı su balığı görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı su balık görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tatlı su balığı yemek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, onu alkışlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde büyük balık görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık tatlısı görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir