AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa su vermek

Kahve falında balığa su vermek

Kahve falında balığa su vermek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığa su vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında su içinde balık tutmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında balığı suya koymak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların suyunu değiştirmek insanlarla uyumunun artacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su balık görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık su görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su yüzüne çıkan balık görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir