AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı su balıkları görmek

Kahve falında tatlı su balıkları görmek

Kahve falında tatlı su balıkları görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı su balıkları gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında tatlı su balığı yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balığı görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalettir.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tatlı su balık görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı suda balık görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulur.

Kahve falında balık tatlısı görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir