AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sızıntısı görmek

Kahve falında su sızıntısı görmek

Kahve falında su sızıntısı görmek büyük sorunlar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında su sızıntısı gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında su sızıntısı görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gaz sızıntısı görmek gözyaşı dökeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında orman içinde su görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında pencereden su dökmek bereketin eksileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma suyu içmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise su vermek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek rahat bir hayata kavuşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir