AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise su vermek

Kahve falında polise su vermek

Kahve falında polise su vermek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise su vermek gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında polise su vermek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında polis çağırdığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir polise aşık olmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında polisten haber almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında polis kalabalığı görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir