AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arabayı park ettiği yerde bulamamak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında park edilen arabayı bulamamak iç dünyanızın sakinleşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında park etmiş araba görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında araba park ettiğini görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında park etmiş arabalar görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında park edilmiş araba görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir