AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil park etmek

Kahve falında otomobil park etmek

Kahve falında otomobil park etmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını atacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobil park etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında otomobil park etmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parkı görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil park görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında parkta oynamak kendi işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı park edememek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında park etmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında park yeri görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir