AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı park edememek

Kahve falında arabayı park edememek

Kahve falında arabayı park edememek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sevap işleyeceğine, özlem gidereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park edememek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında arabayı park edememek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında park edilmiş araba görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında araba parkı görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak kötülüklerden uzaklaşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında park halinde araba görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında park etmiş araba görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba park ettiğini görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir