AnaSayfa / Genel / Kahve falında su lekesi görmek

Kahve falında su lekesi görmek

Kahve falında su lekesi görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su lekesi gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çamaşır suyu lekesi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında su lekesi görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında lekeli bez görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek hayallerinin de yarım kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında yerde leke görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında yanakta leke görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir