AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa yavrusu görmek

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kurbağa yavrusu gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında yavru kurbağa görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek aldığı borçların katbekat artacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulur.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan kurbağa görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kurbağa yemek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kurbağa görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir