AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovada berrak su görmek

Kahve falında kovada berrak su görmek

Kahve falında kovada berrak su görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovada berrak su gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında kovada berrak su görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında berrak yeşil su görmek çaresiz durumlarda kalacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, parasının ve malının da artacağına delalettir.

Kahve falında berrak deniz suyu görmek başarıyla geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında berrak sel suyu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak su doldurmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında berrak su içinde görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir