AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kova su görmek

Kahve falında iki kova su görmek

Kahve falında iki kova su görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kova su gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında su kova görmek kendini bunu başaracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kovayla su dökmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kovayla su taşımak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovayla su vermek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kova su görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kovaya su doldurmak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir