AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kenarında uyumak

Kahve falında su kenarında uyumak

Kahve falında su kenarında uyumak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında su kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Kahve falında su kenarında uyumak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında uyumak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında göl kenarında uyumak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yol kenarında uyumak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında dere kenarında uyumak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarında uyumak işlerinde aksama olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su kenarında yemek yemek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir