AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kenarında yemek yemek

Kahve falında su kenarında yemek yemek

Kahve falında su kenarında yemek yemek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kenarında yemek yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında su kenarında yemek yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kenarında oturmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak keyifli olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında su kenarında uyumak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında su kenarında ev görmek şifa göreceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında su kenarında yılan görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kenarında yürümek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında su kenarında namaz kılmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir