AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl kenarında uyumak

Kahve falında göl kenarında uyumak

Kahve falında göl kenarında uyumak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, hayatına bakacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında göl kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında göl kenarında uyumak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak güvenini sarsacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında göl kenarında ev görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında namaz kılmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl kenarında olmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında yürümek moralinin bozulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında gezmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında göl kenarında yılan görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir