AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kaplumbağası yakalamak

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası yakalamak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağaya su vermek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında su kaplumbağa görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir