AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kabak görmek

Kahve falında su kabak görmek

Kahve falında su kabak görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, amaçlarına ulaşmaya, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kabak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında kabak suyu içmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kabağı görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında su kabak görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kabak pişirmek statü atlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kabak ekmek kötüyse düzeleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kabak yemeği yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye kabak vermek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir