AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap içmeye çalışmak

Kahve falında hap içmeye çalışmak

Kahve falında hap içmeye çalışmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hap içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında hap içmeye çalışmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulur.

Kahve falında hap içtiğini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Kahve falında hap içememek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının hap içtiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hap içtiğini görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hap içip zehirlenmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içmeye çalışmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir