AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle suya girmek

Kahve falında bebekle suya girmek

Kahve falında bebekle suya girmek zengin olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekle suya girmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bebekle suya girmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekle denize girmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ılık suya girmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla suya girmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında derin suya girmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suya girmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suyun içine girmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaynar suya girmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir