AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların içinden geçmek

Kahve falında suların içinden geçmek

Kahve falında suların içinden geçmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kafasını rahatlatacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, onları gücendireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında suların içinden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında su içinden geçmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Kahve falında suların içinden geçmek aile hayatının hayır getireceğine, yanlış işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkların içinden geçmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında koyun sürüsünün içinden geçmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalettir.

Kahve falında çamurun içinden geçmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir