AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde altın görmek

Kahve falında su içinde altın görmek

Kahve falında su içinde altın görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hayallerinin yıkılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında su içinde altın gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında su içinde altın görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak sorunlarına da çözümler bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde altın toplamak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinden altın toplamak yaşamının tazeleneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde altın bulmak sağlığından olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinden altın çıkarmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde altın bulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir