AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kuzu görmek

Kahve falında evin içinde kuzu görmek

Kahve falında evin içinde kuzu görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, borca batacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zorlukları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kuzu gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında evin içinde kuzu görmek birçok iş kapısının açılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kuzu görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kedi yavrusu görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde böcek öldürmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde küçük kurt görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, mevki kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir