AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz içinde kaplumbağa görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir